Work

Sh bygg, Bjerking och Uppsala kommun bygger för framtiden

Sh bygg är klar som partner till initiativet Bygg För Framtiden. Entreprenadföretaget som är ett av de äldsta i branschen tar sitt samhällsansvar på stort allvar, samtidigt som de ser flera goda fördelar med sitt deltagande på plattformen.  

Magnus Lohe, marknadschef 2018 på Sh bygg, ser Bygg För Framtiden som början på flera spännande möten. Så här beskriver han plattformen;

– I dagens samhälle är det mycket svårare om man är ung att kunna få tillgång till stöd och resurser från företagen, avståndet är större.Bygg För Framtiden är en plattform som gör det möjligt för unga med projektdrömmar att lättare få tillgång till stöd och hjälp. Samtidigt ger det oss företag ett verktyg för att kunna stötta de ungas projekt. Ett spännande möte.

Sh bygg har ett starkt engagemang för de kommuner och området de redan är etablerade och utför entreprenaduppdrag på i dag. Det är framför allt Stockholm norrort, uppland och områdena kring och i Uppsala. I engagemanget ligger det att vara aktiv i det sociala samhället genom att verka för integration och social trygghet. Genom sponsring och personligt engagemang från Sh byggs medarbetare sker detta löpande i dag, men genomBygg För Framtiden ser Sh bygg att deras engagemang kan utvecklas tillsammans med andra samhällsaktörer och företag.

– Genom konceptet kan Sh byggs sociala mål nås i kombination med de marknadsmål som också finns för vårt företag i Norrort Stockholm samt Uppsala och Uppland, säger Magnus Lohe.

Genom konceptet vill Sh bygg knyta och utveckla kontakter med de samhällsaktörer inom offentlig sektor samt fastighetssektorn som också är starkt engagerade i sina kommuners sociala och trygghetsmässiga utveckling. Tillsammans kan parterna skapa en tryggare och mer ansvarstagande utveckling i utsatta områden.

Är du företag och vill också engagera dig genom Bygg För Framtiden? 
Kontakta Simon Hurtig, projektledare
simon@freshmind.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *