Uncategorized

Bygg För Framtiden välkomnar William Shakespear

Denna höst har Bygg För Framtiden fått in flertal med ansökningar till fantastiska bidrag – och ett av dom var Teater Aros.

Teater Aros är en ideell förening som arbetar för att förändra och förbättra samhället genom teater. Under det senast halvåret har de jobbat med Shakespeares Trettondagsafton och avslutade hela arbetet med en turné i Uppland – bland annat på Gottsunda Dans och teater – och i Malmö. I deras uppsättning är fysisk teater är stommen i hela föreställningen, som görs av Teater Aros avancerade skådespelargrupp bestående av sju nyanlända ungdomar.

Teater Aros sökte bidrag av Bygg För Framtiden för att täcka resekostnader till Malmö och för fantastisk ny rekvisita inför framtida föreställningar.

”Genom Bygg för framtidens fantastiska stöd kunde vi åka till Malmö och ge ungdomarna en riktig upplevelse! För att inte tala om de fina kostymerna.
Initiativet som Bygg för framtiden har tagit är ett sätt att möjliggöra nya upplevelser och erfarenheter som många barn och unga annars aldrig skulle komma i kontakt med. När företag engagerar sig i civilsamhället på det sättet blir man påmind om att vi alla lever och verkar tillsammans!”  – Janya Cambronero Severin, regissör.

Vill du också söka bidrag för ert initiativ? Tveka då inte!

Skicka in din ansökan i vårt formulär på vår hemsida www.byggforframtiden.se så har du en möjlighet att få bidrag till din satsning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *